Vår servicestation och expeditionen

Vår servicestation och expeditionen ligger på Byälvsvägen 12 och håller öppet varje torsdag kl. 18.00 – 19:30. Under öppettiderna kan man även nå oss via tel. 072-870 89 60. På servicestationen kan man kopiera och skriva ut dokument vid behov samt boka vår Hyresgästlokal (se nedan).

Vävstugan


Vävstugan finns i föreningslokalen Byälvsvägen 12. Den är öppen för boende på Byälvsvägen och där är alltid full verksamhet. Just nu är det kö till vävstolarna men om du är intresserad: lägg en lapp med namn och telefonnummer i ”Förslagslådan” utanför föreningslokalen Byälvsvägen 12, så kontaktar vi dig.

Hyresgästlokalen

Vår hyresgästlokal ligger på Byälvsvägen 38 och består av ett stora rum (För ett rum är under reparation efter vatten skada så rummet är stängt tillsvidare mvh Stockholmshem), ett kök och sammanlagt c:a 25 sittplatser. Den kan bokas över en helg av bonde på Byälvsvägen mot en deposition på 500 kronor, vilken återfås då nyckeln lämnats tillbaka och allt är i sin ordning. Lokalen bokas i första hand genom att besöka oss under servicestationens öppettider (se ovan). Var gärna ute i god tid, då lokalen ofta är uppbokad varje helg flera månader framåt!


Behöver du hjälp skicka ett mail till vår loka ansvarige Ewa lokaler@lhbyalvan.se

Snickeriet 

Vår snickeriets lokal ligger på Byälvsvägen 28 är under renovering.